Οργάνωση by Vivian

Μουσική και Happenings

Αν θέλετε να προσθέσετε μια μοναδική πινελιά στο σκηνικό του γάμου σας, σας δίνουμε ιδέες για να το πετύχετε! Μουσική, ειδικά εφέ, εκπλήξεις και πολλές ιδέες που μπορούν να εντυπωσιάσουν, να συγκινήσουν και φυσικά να δώσουν το προσωπικό σας στίγμα καθ΄ όλη την διάρκειά του γάμου σας!

Στην Organosi μας αρέσει να πραγματοποιούμε πρωτότυπες ιδέες και ξεχωριστά πράγματα. Είναι σίγουρο, ότι μαζί μπορούμε να επιλέξουμε την καταλληλότερη λύση για κάθε στιγμή και να την ολοκληρώσουμε με επιτυχία! Ελάτε να συζητήσουμε τις ιδέες σας!

 

ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΩΣΗ:

Στην δεξίωση, επιτρέπεται να κάνετε (σχεδόν) τα πάντα! Στο γαμήλιο party σας πρέπει να έχετε αποφασίσει (εκτός των άλλων) για την μουσική και τα ειδικά εφέ! Ένα ακόμη σημαντικό μέρος είναι τα τραγούδια που θα επιλέξετε για να ακουστούν κατά την είσοδό σας, την ώρα που θα κόψετε την τούρτα και στον πρώτο χορό. Επίσης είναι η κατάλληλη στιγμή, για να πραγματοποιήσετε διάφορες εκπλήξεις!

 
ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ:

Στην Εκκλησία, μπορείτε επίσης να πρωτοτυπήσετε με διακριτικότητα και φινέτσα! Πώς θα σας φαινόταν η είσοδος των καλεσμένων να γίνεται με την μουσική υπόκρουση ενός σαξόφωνου? Ή κατα την διάρχεια της τελετής να συνοδεύει το ιερό μυστήριο μια βυζαντινή χορωδία? Κατά την είσοδο της νύφης να ελευθερωθούν περιστέρια ή ολόλευκα μπαλόνια στον ουρανό? Αυτές και άλλες τόσες ιδέες μπορούν να κάνουν την  δική σας ημέρα τόσο ξεχωριστή!!!
 
Ελάτε να το συζητήσουμε!!!