Οργάνωση by Vivian

Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας!

ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ

Διαλέξτε το προσκλητήριο των ονείρων σας!

Κλείσατε ημερομηνία…, αρχίσατε τις προετοιμασίες και τώρα ήρθε η στιγμή για να διαλέξετε τα προσκλητήρια του γάμου σας! Το σημαντικότερο όλων, είναι να επιλέξετε αυτό που θα αντιπροσωπεύει τόσο εσάς όσο και τον γάμο σας! Η πρόσκληση δίνει την πρώτη εντύπωση στους καλεσμένους σας για αυτό που θα ακολουθήσει, και σίγουρα πρέπει να είναι η καλύτερη!

Στην Organosi μπορούμε μαζί να επιλέξουμε το προσκλητήριο των ονείρων σας μέσα από συλλογές ή να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε από την αρχή αυτό που έχετε στο μυαλό σας . Τότε θα είναι σίγουρα ένα «μοναδικό» προσκλητήριο μιας και θα έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τον δικό σας γάμο!

 ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ

 

  • Συμβολισμός  & Αριθμός Κουφέτων

Οι Μπομπονιέρες αποτελούν το γλυκό ενθύμιο που θα πάρουν όλοι οι καλεσμένοι από τον γάμο. Με την μπομπονιέρα, το ζευγάρι δείχνει στους καλεσμένους την εκτίμηση και τις ευχαριστίες του, που τίμησαν με την παρουσία τους την μεγάλη και ιερή αυτή στιγμή την συνένωσης του νέου ζευγαριού ενώπιον του Θεού.

Παραδοσιακά, η μπομπονιέρα περιέχει 5 κουφέτα, τα οποία συμβολίζουν: υγεία, χαρά, μακροζωία, γονιμότητα και ευημερία. Σήμερα όμως, ο αριθμός των κουφέτων που θα περιέχει η μπομπονιέρα, είναι καθαρά επιλογή του ζευγαριού. Το μόνο που πρέπει να ισχύει είναι ο αριθμός των κουφέτων να είναι πάντα μονός (7, 9, 11, 13 κτλ). Ο μονός αριθμός, συμβολίζει την ένωση των δύο ανθρώπων που θα γίνουν πλέον «ένα», μιας και οι μονοί αριθμοί δεν διαιρούνται με το δύο. Επίσης, ο μονός αριθμός συμβολίζει και Την Αγία Τριάδα.

  • Επιλογή Μπομπονιέρας

Σίγουρα θέλετε να είναι μια επιλογή που θα σας εκφράζει και θα σας αντιπροσωπεύει. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία σε μπομπονιέρες και είναι σίγουρο ότι θα βρείτε την ιδανική για το δικό σας γάμο! Μπορούμε ακόμη να την σχεδιάσουμε και να την δημιουργήσουμε μαζί, εκ του μηδενός, έτσι ώστε να μην είναι «περίπου σαν αυτή που φαντάζεστε» αλλά «ακριβώς σαν αυτή που έχετε ονειρευτεί»!

Πάνω απ΄ όλα, θέλουμε να επιλέγετε την μπομπονιέρα που θα σας εκφράζει, που θα δένει αρμονικά με τον υπόλοιπο γάμο και φυσικά να είναι μέσα στην τιμή που έχετε προϋπολογίσει. Αυτό που μας εκφράζει απόλυτα είναι η ανεξάντλητη φαντασία και η μεγάλη ευελιξία! Αυτό σημαίνει ότι μέσα από μια ποικιλία δειγμάτων, υλικών και διακοσμητικών, μπορούμε μαζί να συνθέσουμε την δική σας μοναδική και ξεχωριστή μπομπονιέρα!

Δείτε κάποιες από τις μπομπονιέρες που σας προτείνουμε.

 

ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ, ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ & Η ΚΑΡΑΦΑ

 

Είναι γεγονός, ότι η κορύφωση και όλο το νόημα του γαμήλιου μυστηρίου είναι η στιγμή που ιερέας και οι κουμπάροι, στεφανώνουν το ζευγάρι, ενώνοντας έτσι τους «δύο εις σάρκαν μίαν»! Τα στέφανα συμβολίζουν με το κυκλικό τους σχήμα την αιώνια ένωση του ζευγαριού, το δέσιμό τους την παντοτινή δέσμευση και η κορδέλα που τα ενώνει, συμβολίζει την κοινή τους πλέον ζωή, τον κοινό τους δρόμο. Γι΄αυτό και πολλές φορές ο ιερέας συμβολικά, μετά το τέλος του Μυστηρίου, δένει τις κορδέλες των στεφάνων σφιχτά μαζί για να μην λυθούν ποτέ ξανά.