Οργάνωση by Vivian

Στολισμός Γάμου

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ

Συνδυάστε χρώματα, λουλούδια, υλικά και αξεσουάρ και σκηνοθετήστε την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας με την υπογραφή της Organosi. Μαζί θα βρούμε το θέμα που ταιριάζει στον δικό σας γάμο, το ύφος και το στυλ και πάνω απ΄όλα να ανταποκρίνεται στο δικό σας προϋπολογισμό! Θέλουμε όλοι να μιλούν γα τον γάμο σας!Εδώ μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα από την δουλειά μας.
 

 ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Η πιο ιερή στιγμή του γάμου είναι αυτή της τελετής… και σίγουρα θέλετε όλα να είναι τέλεια στην εκκλησία! Πανέμορφα λουλούδια, αναμμένα κεριά, ρομαντικά ροδοπέταλα, χωνάκια γεμάτα ρύζι και γενικότερα μια ονειρεμένη και ρομαντική ατμόσφαιρα. Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί το σκηνικό που ονειρεύεστε για την τελετή του γάμου σας. Στην Organosi μπορούμε να σας κάνουμε προτάσεις που θα ανταποκρίνονται σε αυτό που έχετε ονειρευτεί.

 

Το κόστος του στολισμού:

Επίσης σημαντικό στοιχείο που καλό είναι να ορίζεται από την αρχή, είναι και το budget το οποίο σκέφτεστε να αφιερώσετε στον στολισμό της εκκλησίας. Κάποιες φορές το κόστος του στολισμού το αναλαμβάνουν οι κουμπάροι, γι΄ αυτό και είναι για εμάς σημαντικό να γίνονται από την αρχή ανοιχτές και ξεκάθαρες συζητήσεις, έτσι ώστε να μπορούμε να προτείνουμε την κατάλληλη λύση για κάθε προϋπολογισμό! Σε κάθε περίπτωση όμως, οι προτάσεις μας περιλαμβάνουν όλο τον σχεδιασμό, την επιμέλεια και την υλοποίηση του στολισμού.

 

Τα λουλούδια:
Σημαντικό σημείο είναι η επιλογή των λουλουδιών που θα πρωταγωνιστούν στον στολισμό του γάμου σας. Σας δείχνουμε όλες τις δυνατές επιλογές που υπάρχουν σε λουλούδια και σας ενημερώνουμε για την εποχικότητά και τα χαρακτηριστικά τους!
 

Το στυλ του στολισμού:

Στην συνέχεια, συζητάμε μαζί για το στυλ, το concept, το θέμα, τα χρώματα και το προφίλ που θέλετε να έχει ο γάμος σας. Ακόμη και αν δεν έχετε αποφασίσει, εμείς σας προτείνουμε λύσεις και ιδέες ανάμεσα στις οποίες σίγουρα θα βρούμε μαζί αυτό που σας εκφράζει. Στόχος μας είναι να καταλήξουμε στην ιδανικότερη πρόταση στολισμού. Εκεί τα πράγματα είναι πολύ πιο ελεύθερα και το μόνο που χρειάζεται είναι φαντασία! Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ή και να διαφοροποιήσουμε κάποιες από τις λύσεις που διαθέτουμε ήδη στην Organosi ή να σχεδιάσουμε ένα πλάνο στολισμού ειδικά για τον δικό σας γάμο.

Τα σημεία του στολισμού:

Όταν αναλαμβάνουμε τον στολισμό της εκκλησίας, μπορούμε να επιμεληθούμε και όλα από τα παρακάτω σημεία, έτσι ώστε να υπάρχει απόλυτη αρμονία και ομοιομορφία:

Το προαύλιο και τον εξωτερικό χώρο της εκκλησίας, τις σκάλες (αν υπάρχουν),  την είσοδο της εκκλησίας, το τραπέζι παρουσίασης (με τις μπομπονιέρες), τον διάδρομο της εκκλησίας, τις λαμπάδες, το τραπέζι της τελετής, το νυφικό μπουκέτο, τον στολισμό του αυτοκινήτου, το ρύζι και την παρουσίασή του και φυσικά τα παρανυφάκια και την εμφάνισή τους!

  

 ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΔΕΞΙΩΣΗΣ

Δώστε μεγάλη βαρύτητα στον στολισμό και στη διαμόρφωση του χώρου που θα γίνει η δεξίωση του γάμου σας. Ο στολισμός που θα επιλέξετε για τον χώρο της δεξίωσης εξαρτάται κυρίως από το δικό σας προσωπικό στυλ, από το ύφος του γάμου σας, από την εποχή που θα γίνει ο γάμος και φυσικά από τον ίιδο τον χώρο. Στην Organosi μελετούμε όλες αυτές τις σημαντικές παραμέτρους και στη συνέχεια προχωρούμε στις ανάλογες προτάσεις που θα σας ικανοποιούν απόλυτα και θα σκηνοθετούν ένα υπέροχο σκηνικό!!!

Το χρώμα:

Τα χρώματα είναι αισθήματα… επιλέξτε αυτά που σας εκφράζουν, αυτά που σας ξυπνούν αναμνήσεις και πάνω απ΄όλα διαλέξτε χρώματα που σας γεμίζουν ευτυχία και ευεξία. Κάποιες από τις προτάσεις που στην Organosi θεωρούμε ιδιαίτερα ξεχωριστές είναι το λιλά με το απαλό lime ή το ζωντανό λαχανί για ανοιξιάτικους γάμους, το βαθύ κόκκινο ή το απόλυτο λευκό με ασημένιους τόνους για γάμους που θα γίνουν χειμώνα, τυρκουάζ και χρώμα της άμμου για νησιώτικους και παραθαλλάσιους γάμους ή το ηλιοκαμένο bronze για καλοκαιρινούς γάμους. Φέτος, προτείνουμε λευκό με ιβουάρ για τον απόλυτα σικάτο γάμο.

Τα λουλούδια:

Βάλτε δροσερά λουλούδια στην δεξίωση σας, γεμίστε την με χρώματα και ανοιξιάτικες μυρωδιές… Ο χώρος θα λάμψει και το σκηνικό θα γίνει παραμυθένιο… Στην Organosi μας αρέσει να «παίζουμε» με τα λουλούδια και να προτείνουμε ιδέες.Σκέφτεστε πλούσιες συνθέσεις σε κάθε τραπέζι; Σας αρέσει η ιδέα του φρεσκοκομμένου μπουκέτου; Είστε Minimal χαρακτήρας και φαντάζεστε τον στολισμό με ένα και μοναδικό λουλούδι που θα τραβήξει τα βλέμματα; Οι ιδέες δεν σταματούν πουθενά. Ούτε και η διάθεσή μας για όμορφα πράγματα.. Σκεφτείτε το!

Οι λεπτομέριες:

Nαι είναι αλήθεια! Αυτές κάνουν την διαφορά! Οι μικρές λεπτομέριες του στολισμού της δεξίωσης είναι αυτές που θα δώσουν ταυτότητα στον γάμο σας! Παίζουμε με τις λεπτομέριες στα υλικά και στον τρόπο που θα τα χρησιμοποιήσουμε και με τις πινελιές που θα αλλάξουν όλο το σκηνικό! Μας αρέσει να μετατρέπουμε το κάτι απλό σε κάτι μαγικό! Φωτογραφίες σας σε νοσταλγική ασπρόμαυρη εκδοχή στην υποδοχή… , ευχαριστήρια after dinner γραμμένα πάνω σε αληθινή σοκολάτα, φωτογραφικές μιας χρήσης για να τραβήξουν οι καλεσμένοι σας τις ομορφότερες στιγμές, μικρά στυλάτα δωράκια και άλλες τόσες γλυκές ιδέες μπορούν να δώσουν ένα μοναδικό στυλ στην δεξίωσή σας!

Δείτε φωτογραφίες από στιγμιότυπα της δουλειάς μας.