Οργάνωση by Vivian

Θέλετε να είναι όλα ΤΕΛΕΙΑ! Το ίδιο κι εμείς!

 


 

  • ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ & ΔΕΞΙΩΣΗΣ

Συνδυάστε χρώματα, λουλούδια, υλικά και αξεσουάρ και σκηνοθετήστε την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας με την υπογραφή της Organosi. Μαζί θα βρούμε το θέμα που ταιριάζει στον δικό σας γάμο, το ύφος και το στυλ και πάνω απ΄όλα να ανταποκρίνεται στο δικό σας προϋπολογισμό! Θέλουμε όλοι να μιλούν γα τον γάμο σας! Εδώ μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα από την δουλειά μας.


  • ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ & ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ

Μέσα από μία μεγάλη συλλογή, μπορείτε σίγουρα να βρείτε ότι ονειρεύεστε! Χρώματα, κορδέλες, αξεσουάρ, ειδικά χαρτιά, πρωτότυπα κουφέτα & ιδιαίτερα σχέδια σε όλες τις τιμές, είναι σίγουρο πως θα σας ξετρελάνουν! Σύντομα θα μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε μέσα από τον ηλεκτρονικό μας κατάλογο και να επωφελειθείτε από τις ειδικές εκπτώσεις για παραγγελίες μέσω Internet (χωρίς πιστωτική).

  • ΣΤΕΦΑΝΑ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Μέσα από επιλεγμένα σχέδια σε χειροποίητα στέφανα και κρυστάλλινα ποτήρια και καράφες, μπορείτε να βρείτε το σετ που θα ταιρειάζει στο δικό σας στυλ. Επίσης, σύντομα, θα μπορείτε να επιλέξτε τα σύμβολα του γάμου σας, από τον ηλεκτρονικό μας κατάλογο και να κερδίσετε σημαντικές εκπτώσεις για παραγγελίες μέσω Internet (χωρίς πιστωτική).

  • ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ CATERING:

Μέσα σε ένα ραντεβού, μπορείτε να επιλεξτε το Catering που σας ταιριάζει, διαλέξτε το μενού που θέλετε και στην τιμή που σας αντιπροσωπεύει και να είστε σίγουροι πώς όλοι θα μιλούν για το φαγητό! Σας προτείνουμε καταξιωμένους επαγγελματίες στον χώρο του φαγητού, με μεγάλη εμπειρία και δυνατότητα κάλυψης από μικρές συνεστιάσεις στο σπίτι σας, μέχρι μεγάλες εκδηλώσεις.

  • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΒΙΝΤΕΟ

 Δείτε δείγματα αναλογικών, ψηφιακών άλμπουμ και επαγγελματικών video clip και μάθετε τα πάντα για τις τιμές και τις παροχές κάθε πακέτου.

  • ΜΟΥΣΙΚΗ & HAPPENINGS

 Εμπιστευθείτε μας την διασκέδαση των καλεσμενων σας, επιλέγοντας με την βοήθειά μας, επαγγελματίες djs, ζωντανά μουσικά σχήματα & έμπειρους ψυχαγωγούς!

 

  • ΝΥΦΙΚΟ ΜΠΟΥΚΕΤΟ & ΓΑΜΗΛΙΑ ΤΟΥΡΤΑ

Δείτε με την ησυχία σας, δειγματολόγια από δροσερά νυφικά μπουκέτα και τις πιο όμορφες τούρτες! Είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε αυτό που φαντάζεστε!