Οργάνωση by Vivian

Συχνές ερωτήσεις

 1. Γιατί να επιλέξω μία μόνο ετερεία για την διοργάνωση του γάμου ή της βάπτισης του παιδιού μου?

  Γιατί όταν έχετε να κάνετε με μία μόνο ετιαρεία, δεν θα χρειαστεί να ψάχνετε μήνες, να χάνετε χρόνο και χρήματα και να ανησυχείτε για το τελικό αποτέλεσμα. Στην Organosi έχουμε λύσεις για όλα όσα χρειάζεστε. Ξέρουμε καλά την δουλειά μας και έχουμε τους κατάλληλους συνεργάτες.

Έτσι εσείς, θα χαίρεστε κάθε στάδιο της προετοιμασίας, χωρίς άγχος και κούραση. Με τους πελάτες μας, δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης. Δεν αντιμετωπίζουμε τον γάμο σας σαν "δουλειά"... Νιωθουμε την χαρά σας...


2. Υπάρχει κάποια πάγια χρέωση για τις υπηρεσίες διοργάνωσης, ανεξάρτητα με το τι θα αναλάβετε?

Δεν υπάρχει καμία πάγια χρέωση για τις υπηρεσίες μας. Κοστολογούμε κάθε υπηρεσία ξεχωριστά και μεμονομένα με βάση αυτά που επιθυμείτε και το budget που διαθέτετε. Δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση ή επιβάρυνση. Δημιουργούμε προτάσεις με βάση το δικό σας προϋπολογισμό & τις δικές σας ανάγκες. Δεν δουλεύουμε με.. "πακέτα". Ξεκάθαρα.

 

3. Σε ποιο στάδιο πρέπει να έρθω σε επαφή με ένα γραφείο οργάνωσης?

 

Η καλύτερη χρονική στιγμή, είναι αμέσως μετά το κλείσιμο της ημερομηνίας του γάμου ή της βάπτισης του παιδιού σας. Έτσι θα ξεκινήσουμε μαζί από το μηδέν, με ένα καλό χρονοδιάγραμμα και εσείς θα χαίρεστε κάθε στάδιο προετοιμασίας.

Βέβαια, σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε, οι άνθρωποι της Organosi θα σας βοηθήσουν θα ολοκληρώσετε με απόλυτη επιτυχία αυτό που έχετε ονειρευτεί! Μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας... ακόμη και την τελευταία στιγμή!


4. Υπάρχει χρέωση για τις προτάσεις που θα μας κάνετε?

Στο πρώτο ραντεβού στον χώρο μας, στόχος είναι να μάθουμε τι σκέφτεστε και πώς έχετε ονειρευτεί την δική σας στιγμή. Συλλέγουμε πληροφορίες και ακούμε τις επιθυμίες σας. Δεν υπάρχει καμία χρέωση για αυτό. Μετά από λίγες μέρες, και με βάση αυτά που σκέφτεστε, σας ετοιμάζουμε  την δική μας πρόταση με ξεχωριστό κόστος για όλα όσα προτείνουμε (πχ. σας δίνουμε ξεχωριστή τιμή για στολισμό, για catering, για μουσική κτλ).

 Στο επόμενο ραντεβού συζητάμε  την πρόταση, το επιθυμητό κόστος και κάνουμε μαζί τις απαραιτητες αλλαγές & διορθώσεις έτσι ώστε να καταλήξουμε στην τελική της μορφή και να είναι όλα όπως τα έχετε ονειρευτεί!

 Μόνο λοιπόν στην περίπτωση συνεργασίας,υπάρχει η αμοιβή της εταιρείας μας. Σε αντίθετη περίπτωση (πχ αν η πρόταση μας δεν σας ικανοποιήσει), δεν υπάρχει καμία απολύτως χρέωση ή οποιαδήποτε άλλη επιβάρυνση.

 

 
ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ:

Αν έχετε οποιαδήποτε άλλη απορία ή χρειάζεστε κάποια διευκρίνηση, μην διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας!

Στείλτε μας τις ερωτήσεις σας στο vivi@organosi-events.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310 538580. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε μύνημα στην σελίδα μας στο Facebook: Organosi by Vivian