Οργάνωση by Vivian

Catering και Μουσική

ΔΕΞΙΩΣΗ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

Σίγουρα θα έχετε σχηματίσει στο μυαλό σας το πρώτο πάρτυ του μωρού σας!!

Όπως κι αν είναι αυτό που έχετε ονειρευτεί, εμείς στην Organosi δεσμευόμαστε να το πραγματοποιήσουμε! Στο ύφος και το στυλ που θα επιλέξετε δεν υπάρχουν περιορισμοί και πρέπει. Υπάρχει μόνο αυτό που πραγματικά θέλετε! Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί το concept και το θέμα που θα έχει η δεξίωση της βάπτισης του παιδιού σας!!!

CATERING

Επιλεξτε το Catering που σας ταιριάζει, διαλέξτε το μενού που θέλετε και στην τιμή που σας αντιπροσωπεύει και να είστε σίγουροι πώς όλοι θα μιλούν για το φαγητό! Σας προτείνουμε καταξιωμένους επαγγελματίες στον χώρο του φαγητού, με μεγάλη εμπειρία και δυνατότητα κάλυψης από μικρές συνεστιάσεις στο σπίτι σας, μέχρι μεγάλες εκδηλώσεις.

 

ΜΟΥΣΙΚH & ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ

Σας προτείνουμε τους πιο έμπειρους συνεργάτες στον χώρο της μουσικής εκδηλώσεων, έτσι ώστε να περάσετε μοναδικά εκείνη την ημέρα, εσείς και οι καλεσμένοι σας!!! Επίσης μπορούμε να σας κάνουμε προτάσεις για παιδική ψυχαγωγία και απασχόληση, παιδικά δημιουργικά εργαστήρια και τόσες άλλες ιδέες που μπορούν να πραγματοποιηθούν,  κατά την διάρκεια της δεξίωσης!!!