Οργάνωση by Vivian

Προσκλητήρια και Μπομπονιέρες

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ 

Ήρθε η ώρα να βαπτίσετε το αγγελούδι σας!!! Οι προετοιμασίες ξεκίνησαν... και το πρώτο πράγμα που έχετε να επιλέξετε (μετά την ημερομηνία και την εκκλησία) είναι το προσκλητήριο της βάπτισης!

Στην Organosi μπορούμε μαζί να επιλέξουμε το κατάλληλο προσκλητήριο μέσα από ολοκληρωμένες συλλογές ή ακόμη καλύτερα να σχεδιάσουμε  μαζί αυτό που θα ταιρειάζει ακριβώς με το θέμα, το ύφος και το στυλ της δικής σας βάπτισης και πάντα στα οικονομικά πλαίσια που εσείς θέλετε.

Ελάτε στο χώρο μας και με την ησυχία σας επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και στην τιμή που ψάχνετε!

Τέλος, σαν μια μικρή συμβουλή, θα σας λέγαμε αμέσως μόλις κλείσετε την ημερομηνία να αρχίσετε σιγά σιγά να ετοιμάζετε την λίστα προσκεκλημένων έτσι ώστε να έχετε μια εικόνα για τα άτομα και τα παιδάκια. Αυτό θα σας βοηθήσει και για τα προσκλητήρια αλλά και για τις μπομπονιέρες.
 

 ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ 

Άλλη μια σημαντική επιλογή που πρέπει να κάνετε, είναι οι μπομπονιέρες και τα κεράσματα! Αυτά το γλυκά ενθύμια από την βάπτιση του μωρού σας, που σίγουρα θέλετε να εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας!

Μπομπονιέρες σε κουτάκια, πουγκάκια, κρεμαστές, παιχνιδάκια, πρωτότυπες, ιδιαίτερες, χειροποίητες ή ακόμη και μπομπονιέρες σχεδιασμένες αποκλειστικά για το δικό σας θέμα. Σοκο

Μέσα από πολλά δείγματα και μια τεράστια συλλογή καταλόγων σίγουρα θα βρούμε μαζί αυτή που έχετε ονειρευτεί! Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε και ιδιαίτερα κουφέτα που θα συνοδεύουν τις μπομπονιέρες, όπως κουφέτα σε τρελά χρώματα, με υπέροχες παράξενες  γεύσεις, φρουτένια κά

Τέλος, αν έχετε αποφασίσει να δώσετε ξεχωριστές μπομπονιέρες στους μικρούς σας καλεσμένους, μπορούμε να σας προτείνουμε ιδέες που σίγουρα θα τους ξετρελάνουν! Σακουλίτσες έκπληξη, trendy κονκάρδες, τεράστια δωρο-χωνάκια, καραμέλες με... περιεχόμενο έκπληξη και άλλα τόσα προτότυπα αξεσουάρ!