Οργάνωση by Vivian

Τα Αξεσουάρ

Οι σημαντικές πινελιές που τελειοποιούν την εμφάνισή σας, είναι τα αξεσουάρ που θα επιλέξετε να συνοδεύσουν το νυφικό σας! Δίνουν το στυλ και το ύφος που θέλετε και τονίζουν την προσωπικότητά σας. Η επιλογή τους; Εξίσου σημαντική όπως και του νυφικού σας!

Τιάρες:

Οι τιάρες είναι κοσμήματα για το κεφάλι, φτιαγμένες από κρυσταλλάκια, στρας ή πετρούλες και τελευταία ιδιαίτερα δημοφιλής επιλογή. Τοποθετούνται στην κορυφή ή χαμηλά σαν στεφανάκι. Οι νύφες με πολλά μαλλιά και στρογγυλό πρόσωπο, μπορούν να διαλέξουν μεγαλύτερες και πιο διακοσμημένες τιάρες. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να στέκονται ψηλά στο κεφάλι και όχι σαν κορώνα. Ενώ οι νύφες με μακρόστενο πρόσωπο και λεπτά μαλλιά, επιλέγουν συνήθως πιο Minimal και λεπτοκαμωμένες τιάρες.

Κουάφ:

Στις κουάφ μπορείτε να βρείτε πολλά σχέδια και μεγέθη. Συνήθως είναι σαν μισοφέγγαρα και τοποθετούνται είτε γύρω από το κεφάλι, είτε στην βάση ενός κότσου, είτε στηρίζουν το πέπλο. Τα υλικά τους είναι συνήθως λουλουδάκια (ψεύτικα ή αληθινά), ασήμι, πούπουλα, κορδελίτσες κτλ

Πέπλο:

Το μήκος του πέπλου εξαρτάται από το στυλ και το μήκος του νυφικού καθώς και από το στυλ της ίδιας της νύφης. Ένα μίνι νυφικό ταιριάζει με μακρύ πέπλο ή μέχρι τους ώμους. Επειδή οι επιλογές στα πέπλα είναι πολλές και θεωρείται ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ, καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε τους ειδικούς του οίκου που θα κλείσετε το νυφικό σας, έτσι ώστε να είστε σίγουρες για την επιλογή σας.

Καπέλο:

Ιδιαίτερο αξεσουάρ και απαιτεί πολύ προσοχή και μία νύφη που να μπορεί να το υποστηρίξει. Φροντίστε να είναι το σωστό μέγεθος , να μην δημιουργεί καμία σκιά στο πρόσωπό σας, και να ταιριάζει με το χτένισμά σας. Στα φαρδιά νυφικά ταιριάζει κυρίως το μικρό καπέλα, ενώ στα στενά μπορεί να μπει και ένα μεγάλο φαρδύ καπέλο. Πάντα βέβαια παίζει ρόλο και ο σωματότυπος της νύφης. Τα καπέλα κυρίως ταιριάζουν στους πολιτικούς γάμους.

Λουλούδια:

Ένα όμορφο χτένισμα σε συνδυασμό με φυσικά λουλούδια, μπορεί να κάνει θαύματα! Τα αληθινά λουλούδια στα μαλλιά, δίνουν ένα δροσερό, νεανικό και λαμπερό αποτέλεσμα. Τέτοια λουλούδια μπορεί να είναι μικρά τριανταφυλλάκια, γυψοφίλη, ορχιδέες κά. Τα λουλούδια δίνουν μια πολύ ρομαντική νότα στην νυφική εικόνα. Μια καλή ιδέα είναι να ζητήσετε από τον κομμωτή σας να σας φτιάξει μικρές μπουτονιέρες με λουλούδια ίδια με το μπουκέτο σας και να τα προσαρμόσει στα μαλλιά σας.

Γάντια:

Μεγάλη ποικιλία σε υφάσματα αλλά και μεγέθη. Γάντια σατέν, μετάξι ή οργαντίνα, σε μήκος τριών τετάρτων , παλάμης ή πάνω από τους αγκώνες.. Τα γάντια προσδίδουν ρομαντισμό και μια θεατρικότητα στην νυφική εμφάνιση. Τα πολύ μακριά γάντια ταιριάζουν άψογα με στράπλες νυφικά.

Τσαντάκι:

Τελευταία, τα τσαντάκια αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της νυφικής παρουσίας. Βέβαια οι νύφες δεν κρατούν τα τσαντάκια στην τελετή αλλά σε όλη την υπόλοιπη ώρα. Ειδικά και περίτεχνα σχέδια, μοναδικά υλικά και λαμπερά χρώματα κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την επιλογή τους!!!

Κοσμήματα:

Τα κοσμήματα είναι αυτά που θα βάλουν την τελευταία νότα στην εμφάνισή σας! Μπορείτε να φορέσετε σκουλαρίκια ή κάποιο βραχιόλι. Αν το νυφικό σας είναι ιδιαίτερα στολισμένο, φανείτε φειδωλές με τα κοσμήματά σας. Αν είναι λιτό, τα κοσμήματα θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο. Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, πρέπει να γίνει πάντα σε συνδυασμό με το νυφικό σας.

Άρθρα και ιδέες