Οργάνωση by Vivian

Τα Εσώρουχα

Όσο άψογο και να είναι το νυφικό σας, απαραίτητο στοιχείο για να το αναδείξετε, είναι η επιλογή των σωστών εσωρούχων! Διαβάστε μερικές χρήσιμες συμβουλές πριν επιλέξετε τα νυφικά σας εσώρουχα.

Τα εσώρουχα θα πρέπει να είναι άριστης ποιότητας και όχι πρόχειρα ή φθηνά. Μόνο τα καλής ποιότητας εσώρουχα έχουν τέλεια εφαρμογή και δίνουν ένα άψογο αποτέλεσμα.

Επιλέξτε εσώρουχα seemless (χωρίς ραφές) και χωρίς στολίδια μιας και τα περισσότερα νυφικά διαγράφουν όλες τις λεπτομέρειες.

Προτιμήστε λευκά ή ιβουάρ, για να ταιριάζουν με την απόχρωση του νυφικού.
Προτιμήστε βαμβακερά εσώρουχα για να αφήνουν την επιδερμίδα να αναπνέει.
Ζητήστε την γνώμη των ειδικών πριν επιλέξετε τα εσώρουχά σας.

Αν σκέφτεστε την λύση του κορσέ, σκεφτείτε ότι θα τον φοράτε για πολλές ώρες και σίγουρα δεν είναι και η πιο ευχάριστη αίσθηση!

Δοκιμάστε τα εσώρουχα με το νυφικό σας στο φως της μέρας. Τότε μόνο θα δείτε ακριβώς τι φαίνεται και τι όχι.

Οπωσδήποτε τα έχετε μαζί σας στις πρόβες του νυφικού!

Νυφικά με ανοιχτή πλάτη: χρειάζεστε ένα ειδικό στράπλες σουτιέν που δένει χαμηλά στην πλάτη ή ένα μπουστιέ με επιπλέον μπανέλες και βαθύ κόψιμο V στο πίσω μέρος. Εναλλακτικά στράπλες με δεσίματα σιλικόνης.

Αποφύγετε κανονικά σλιπ κάτω από σατέν νυφικά ή σε γραμμή Α. Προτιμήστε string- slip ή σλιπ με μικρά τρίγωνα που συνδέονται με λεπτές λουρίδες σιλικόνης και δεν διαγράφουν.

Αποφύγετε σατέν μεσοφόρι και ιδιαίτερα με δαντέλα στα τελειώματα, εκτός αν το νυφικό σας φεγγίζει υπερβολικά.

Φορέστε πάντα καλσόν ή ψηλές κάλτσες. Γοητεύουν την σιλουέτα σας.

Κρατήστε τα sexy εκκεντρικά εσώρουχα που σας έκαναν δώρο οι φίλες σας, για την πρώτη νύχτα. Μην τα φορέσετε αν δεν ταιριάζουν με το νυφικό σας!

Άρθρα και ιδέες