Οργάνωση by Vivian

Συμβουλές & Tips

  1. Διοργανώστε το Bachelor Party σας τουλάχιστον 3 μέρες πριν την ημέρα του γάμου σας! Πρέπει να είστε σίγουροι ότι θα έχετε συνέλθει από το ποτό και το ξενύχτι και θα έχετε προλάβει να ξεκουραστείτε!
  2. Διασκεδάστε όσο περισσότερο μπορείτε! Προσοχή όμως…μην φτάσετε σε ακρότητες! Το σημαντικότερο είναι να θυμάστε τη μέρα αυτή ευχάριστα και όχι με «ενοχές».
  3. Θυμηθείτε και οι δύο να πάρετε μαζί σας φωτογραφική μηχανή, για να κρατήσετε για πάντα στη μνήμη σας, αυτή την ημέρα.
  4. Ενημερώστε τους φίλους και τις φίλες σας που θέλετε να έρθουν στο Bachelor, τουλάχιστον 10 μέρες πριν. Δεν πρέπει να το αφήσετε για τελευταία στιγμή, γιατί σίγουρα δεν θέλετε να έχετε απώλειες!
  5. Αν έχετε επιλέξει να κλείσετε κάποιο μαγαζί, ενημερώστε τους υπευθύνους ότι πρόκειται να κάνετε Bachelor Party, έτσι ώστε να σας περιποιηθούν ιδιαιτέρως!
  6. Αν έχετε σκοπό να διασκεδάσετε σε κάποιο τολμηρό strip bar, και ο/η σύντροφός σας δεν έχει ιδιαίτερη αναπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ, καλό θα ήταν να τον/την ενημερώσετε προηγουμένως για το πρόγραμμα της βραδιάς.
  7. Είναι προτιμότερο να μην οδηγήσετε εκείνη την ημέρα, επομένως μην πάρετε και αυτοκίνητο. Ζητήστε από κάποια φίλη/φίλο που δεν θα πιει, να σας πάει στο σπίτι σας.
  8. Μπορεί το έθιμο να θέλει… να πληρώνουν οι φίλοι σας αυτό το Party, αλλά ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να συμβεί! Επομένως, το καλύτερο θα ήταν να το συζητήσετε από νωρίς μαζί τους ή να έχετε μαζί σας αρκετά χρήματα για την αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης και άβολης κατάστασης!
  9. Επιλέξτε πολύ προσεκτικά τα άτομα που θα συμμετέχουν στο εργένικο πάρτυ σας! Δεν θέλετε εκείνη την ημέρα, να χαλάσει με τίποτα η βραδιά!
  10. Δεν υπάρχουν «standards» στο Bachelor Party. Επιλέξτε αυτό που σας αρέσει και αυτό που ονειρεύεστε… Η βραδιά είναι δική σας!

Άρθρα και ιδέες