Οργάνωση by Vivian

Συμβουλές & Tips

Αν θέλετε να προσθέσετε μια μοναδική πινελιά στο σκηνικό του γάμου σας, σας δίνουμε ιδέες για να το πετύχετε! Μουσική, ειδικά εφέ, εκπλήξεις και πολλές ιδέες που μπορούν να εντυπωσιάσουν, να συγκινήσουν και φυσικά να δώσουν το προσωπικό σας στίγμα καθ΄ όλη την διάρκειά του γάμου σας! Στην Organosi μας αρέσει να πραγματοποιούμε πρωτότυπες ιδέες και ξεχωριστά πράγματα. Είναι σίγουρο, ότι μαζί μπορούμε να επιλέξουμε την καταλληλότερη λύση για κάθε στιγμή και να την ολοκληρώσουμε με επιτυχία! Ελάτε να συζητήσουμε τις ιδέες σας!

Στη Δεξίωση:

Στην περίπτωση της δεξίωσης τα πράγματα είναι ακόμη πιο «χαλαρά» μιας και επιτρέπεται να κάνετε (σχεδόν) τα πάντα! Στο μεγάλο λοιπόν γαμήλιο party σας πρέπει να έχετε αποφασίσει (εκτός των άλλων) για την μουσική και τα ειδικά εφέ! Ένα ακόμη σημαντικό μέρος είναι τα τραγούδια που θα επιλέξετε για να ακουστούν κατά την είσοδό σας, την ώρα που θα κόψετε την τούρτα και στον πρώτο χορό. Επίσης είναι η κατάλληλη στιγμή, για να πραγματοποιήσετε διάφορες εκπλήξεις είτε στους καλεσμένους σας, αλλά ακόμη καλύτερα στον/ στην σύντροφό σας , στον/ στην κουμπάρα σας κτλ. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή…

Η μουσική της βραδιάς:

Αυτό είναι και ένα από τα σημαντικότερα θέματα της δεξίωσης! Θέλετε να περάσετε καλά και να ευχαριστήσετε τους καλεσμένους που σας τίμησαν με την παρουσία τους! Εκτός λοιπόν από τα κατάλληλα εδέσματα και ποτά, επιλέξτε και την ιδανικότερη μουσική κάλυψη. Οι επιλογές λοιπόν είναι δύο βασικές: η Live ορχήστρα και ο Dj(σε κάποιους γάμους γίνεται μια μίξη των δύο!). Και στις δύο αυτές περιπτώσεις πρέπει να θυμάστε το εξής: Η μουσική μπορεί να φτιάξει αλλά και να καταστρέψει την δεξίωση ενός γάμου, γι΄αυτό και πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί! Το αν θα επιλέξετε επαγγελματία dj ή κάποιο σχήμα, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, οι σημαντικότεροι εκ των οποίων είναι: το στυλ της αίθουσας ή του χώρου δεξίωσης, το ύφος που επιθυμεί να δώσει το ζευγάρι στην δεξίωση, το οικονομικό μέρος, το προφίλ και η ηλικία των καλεσμένων, το θέμα και concept του γάμου, τα μουσικά γούστα των μελλονύμφων κτλ. Στην Organosi σας προτείνουμε τους κατάλληλους επαγγελματίες για κάθε περίσταση, είτε επιθυμείτε dj, είτε κάποιο μουσικό σχήμα. Επίσης, μπορούμε αναλαμβάνουμε και το κλείσιμο κάποιου τραγουδιστή guest, διασκεδαστών, χορευτών κτλ. 

Είσοδος του ζευγαριού στην δεξίωση:

  •          Ειδικά Εφέ εισόδου: ανάλογα με τον χώρο που θα γίνει η δεξίωσή σας, μπορείτε να επιλέξετε μια σειρά από διαδοχικά εφέ έτσι ώστε να γίνει η είσοδός σας απόλυτα εντυπωσιακή και «ξεσηκωτική»! Αν βέβαια η δεξίωση γίνει σε ανοιχτό εξωτερικό χώρο (κτήμα, ξενοδοχείο, πισίνα, αυλή κτλ), τότε σίγουρα έχετε πολύ περισσότερες επιλογές. Στην Organosi μπορούμε να σας προτείνουμε τους καλύτερους δυνατούς συνδυασμούς, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Πυροτεχνήματα, βεγγαλικά, κομφετί, μπαλόνια, ειδικές κατασκευές, ειδικοί φωτισμοί και άλλες πολλές είναι οι προτάσεις που θα μαγέψουν τους καλεσμένους σας. Επίσης μια πολύ καλή επιλογή, είναι να μοιραστούν από πριν στους καλεσμένους σας, μικρά βεγγαλικά σε stick, τα οποία θα ανάψουν όλοι ταυτόχρονα την ώρα που θα μπείτε. Για μια τέτοια περίπτωση όμως, είναι απαραίτητο να έχετε την συγκατάθεση των υπευθύνων του χώρου.    
  •          Το τραγούδι της εισόδου: επίσης πολύ βασικός παράγοντας για την εντυπωσιακή είσοδο. Εμείς στην Organosi προτείνουμε την επιλογή ενός «ρυθμικού» κομματιού. Πέρα όμως από τις δικές μας συμβουλές, σημασία έχει αυτό που θα επιλέξετε να «μιλάει» στην καρδιά σας! Ξεσηκώστε τον κόσμο! Γεμίστε με ρυθμό την δεξίωση! Παίξτε το δυνατά! Είναι η δική σας στιγμή! Διασκεδάστε το!

Το κόψιμο της τούρτας:

Έχετε φτάσει στην δεξίωση, και έχει έρθει η ώρα να κόψετε την τούρτα. Τα περισσότερα ζευγάρια, και σε αυτή την στιγμή, επιλέγουν ακόμη ένα αγαπημένο μουσικό κομμάτι (κυρίως το ρεφρέν γιατί ο χρόνος είναι λίγος), και ντύνουν οπτικά την στιγμή με κάποια ειδικά εφέ. Σε αυτά τα εφέ, έχουμε να προσθέσουμε τα βεγγαλικά της τούρτας, τα βεγγαλικά εσωτερικού χώρου (που μπορούν να μπουν στην πίστα), τα γεμιστά μπαλόνια, τους καπνούς, τις φούσκες, φωτορυθμικά κά.

Ο πρώτος χορός:

Τα πρώτα χορευτικά βήματα ως παντρεμένοι! Σκεφτείτε πόσο σημαντικό είναι! Το μουσικό κομμάτι που επιλέγεται για τον πρώτο χορό, είναι σίγουρα ένα κομμάτι που σημαίνει πολλά για τους νεόνυμφους! Η πιο δημοφιλής επιλογή είναι κάποιο slow ερωτικό κομμάτι. Πέρα όμως από αυτό θα μπορούσατε να επιλέξετε και ένα διαφορετικό στυλ μουσικής, πιο ασυνήθιστου και κατά προέκταση ακόμη πιο εντυπωσιακού! Ένα τέτοιο κομμάτι θα μπορούσε να είναι ένα Αργεντίνικο Ταγκό, ένα μάμπο, μία σάμπα, Flamenco, Paso Doble, Waltz ή ένα κομμάτι Rock & Roll! Φυσικά υπάρχει και το ελληνικό χασάπικο που αποτελεί μια τολμηρή εναλλακτική επιλογή. Είναι βασικό όμως, σε περίπτωση που η επιλογή σας είναι ένα τέτοιο κομμάτι, να έχουν προηγηθεί τα απαραίτητα μαθήματα χορού, έτσι ώστε να σας κολακεύσει ο χορός και όχι να αποτελέσει μια καταστροφική επιλογή!

Το VideoClipτου ζευγαριού:

Συνηθίζετε πλέον από πολλά ζευγάρια, αλλά εξακολουθεί να είναι κάτι πολύ τρυφερό και συγκινητικό. Αγαπημένες φωτογραφίες από τα παιδικά χρόνια και τις όμορφες στιγμές του ζευγαριού, τραβούν τα βλέμματα των καλεσμένων και γεμίζουν ζεστασιά και συγκίνηση την ατμόσφαιρα! Στην Organosi αναλαμβάνουμε να ετοιμάσουμε το προσωπικό σας video – αφιέρωμα, δίνοντας του το στυλ που θέλετε εσείς!

 
Εκπλήξεις:

Απαιτούν απόλυτη μυστικότητα, δημιουργικότητα, φαντασία και πάνω απ΄ όλα μια καλή συνομωσία!!! Στην Organosi μας αρέσει πολύ να βάζουμε το χεράκι μας στην οργάνωση εκπλήξεων! Δεν συγκρίνεται με τίποτα… η στιγμή εκείνη που βλέπουμε την έκπληξη στα μάτια του… «θύματος»! Ελάτε να ετοιμάσουμε κάτι καλό σε αυτούς που αγαπάτε και αφήστε την διοργάνωση σε εμάς! Η επιτυχία είναι σίγουρη!

 

Άρθρα και ιδέες