Οργάνωση by Vivian

Παρουσίαση Μπομπονιέρων

Καταλήξατε στο χρώμα και το στυλ, διαλέξατε τα υλικά και τα αξεσουάρ… και έτσι δημιουργήσατε την ιδανικότερη για εσάς μπομπονιέρα! Δική μας δουλειά από εδώ και πέρα είναι να αναδείξουμε την επιλογή σας! Γνωρίζοντας λοιπόν τη μεγάλη σημασία που έχουν οι μπομπονιέρες στο γαμήλιο μυστήριο, φροντίζουμε για την σωστή παρουσίασή τους και επιμελούμαστε κάθε διακοσμητική λεπτομέρεια! Φανταστείτε για παράδειγμα ένα ακριβό περιδέραιο… πώς θα έδειχνε επάνω σας με πρόχειρο ντύσιμο, και πόσο διαφορετικά με ένα στυλάτο φόρεμα!

Η σωστή παρουσίαση για εμάς, έχει εξίσου μεγάλη βαρύτητα με την σωστή επιλογή της μπομπονιέρας! Έτσι λοιπόν επιμελούμαστε το τραπέζι (ή τον εκάστοτε χώρο) που θα τοποθετηθούν οι μπομπονιέρες, στολίζοντας το έτσι ώστε να συνυπάρχει αρμονικά με τα υπόλοιπα στοιχεία στολισμού του γάμου. Χρησιμοποιούμε πάντα χρώματα και αντικείμενα που «δένουν» με την μπομπονιέρα και προσθέτουμε πινελιές που ολοκληρώνουν την παρουσίασή τους! Κεράκια αναμμένα, αρωματικά ροδοπέταλα, ρομαντικά χωνάκια με ρύζι, λουλούδια εποχής και γενικότερα οτιδήποτε άλλο χρησιμοποιήσουμε στο σύνολο του στολισμού.

Το τραπέζι της παρουσίασης, είναι αλήθεια ότι τις περισσότερες φορές αποτελεί αντικείμενο συζήτησης και θαυμασμού από τους καλεσμένους. Τοποθετείται πάντα σε προνομιακό σημείο και μοιάζει να «καλωσορίζει» τον κόσμο που έρχεται μιας και εκεί υπάρχουν τα γλυκά ενθύμια του γάμου σας! Ιδιαίτερα στην περίπτωση, που επιλέξετε να μοιράσετε τις μπομπονιέρες σας στην δεξίωση, οι προτάσεις μας μπορεί να είναι ακόμη πιο εντυπωσιακές μιας και οι χώροι αυτοί δίνουν ακόμη μεγαλύτερο περιθώριο δημιουργικότητας συγκριτικά με έναν Ιερό Ναό.

Όπου και να έχετε επιλέξει όμως να μοιράσετε τις μπομπονιέρες σας, εμείς μπορούμε να μετατρέψουμε το κάθε μέρος σε ένα παραμυθένιο και ρομαντικό σκηνικό όπου οι λεπτομέρειες θα είναι αυτές που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις!

 
 

Άρθρα και ιδέες