Οργάνωση by Vivian

Τεμάχια & Κόστος

  •          Αριθμός Τεμαχίων

Πολύ σημαντικό ζήτημα είναι ο αριθμός των τεμαχίων που πρέπει να παραγγείλετε. Σίγουρα δεν θέλετε να φύγουν κάποιοι καλεσμένοι από τον γάμο σας χωρίς να έχουν πάρει μπομπονιέρα. Ένας πρακτικός υπολογισμός είναι να πολλαπλασιάσετε τον αριθμό των προσκλητηρίων με τον αριθμό 2. Ο αριθμός αυτός, θεωρείται ότι είναι ο μέσος όρος των ατόμων που παρευρίσκονται συνήθως στην τελετή για κάθε ένα προσκλητήριο, μιας και μπορεί να έρθει όλη η οικογένεια (πχ. 4 άτομα) ή και να μην έρθει κανένας. Ο υπολογισμός αυτός είναι μάλλον ασφαλέστερος για μεγάλες πόλεις και λιγότερο για επαρχιακές περιοχές. Στην επαρχία ο θεσμός του γάμου είναι πολύ ισχυρός και συνήθως παρευρίσκεται στον γάμο όλη η οικογένεια που έχει πάρει προσκλητήριο. Επομένως, ο υπολογισμός της ποσότητας σε αυτή την περίπτωση είναι προτιμότερο να γίνεται πιο σχολαστικά.

Στην Organosi, δεν θέλουμε να σας αγχώνει το ζήτημα της ποσότητας. Υπολογίζουμε πάντα επιπλέον τεμάχια από την δική σας παραγγελία, και σας τα ετοιμάζουμε ούτως ή άλλως. Σε περίπτωση που δεν τα χρησιμοποιήσετε, μας τα επιστρέφετε χωρίς καμία υποχρέωση ή επιβάρυνση!

  •              Κόστος Μπομπονιέρας

Όπως και στα Προσκλητήρια, το ζήτημα της τιμής, εξαρτάται από τις δικές σας επιλογές. Μια ιδιαίτερα προσιτή μπομπονιέρα σε λιτό και απλό στυλ με κλασσικά κουφέτα, ξεκινάει από 0,70? - 0,80? και μπορεί να φτάσει μέχρι όσο θέλετε εσείς να φτάσει! Ένα μέσο κόστος όμως για μια αρκετά καλή επιλογή είναι από 2? – 2,5?. Φυσικά υπάρχουν και επιλογές αρκετά ακριβότερες αν χρησιμοποιηθούν ιδιαίτερα υλικά όπως ασήμι, πολύτιμες πέτρες κτλ. Σημαντικό στοιχείο που επίσης καθορίζει την τελική τιμή της μπομπονιέρας είναι το είδος και η ποσότητα των κουφέτων που θα περιέχει, μιας και υπάρχει τεράστια ποικιλία και σε κουφέτα.

  •              Κόστος Μπομπονιέρας

Όπως και στα Προσκλητήρια, το ζήτημα της τιμής, εξαρτάται από τις δικές σας επιλογές. Μια ιδιαίτερα προσιτή μπομπονιέρα σε λιτό και απλό στυλ με κλασσικά κουφέτα, ξεκινάει από 0,70? - 0,80? και μπορεί να φτάσει μέχρι όσο θέλετε εσείς να φτάσει! Ένα μέσο κόστος όμως για μια αρκετά καλή επιλογή είναι από 2? – 2,5?. Φυσικά υπάρχουν και επιλογές αρκετά ακριβότερες αν χρησιμοποιηθούν ιδιαίτερα υλικά όπως ασήμι, πολύτιμες πέτρες κτλ. Σημαντικό στοιχείο που επίσης καθορίζει την τελική τιμή της μπομπονιέρας είναι το είδος και η ποσότητα των κουφέτων που θα περιέχει, μιας και υπάρχει τεράστια ποικιλία και σε κουφέτα

Άρθρα και ιδέες