Οργάνωση by Vivian

Λίστα Προσκεκλημένων

  •          Λίστα Προσκεκλημένων

Η λίστα των προσκεκλημένων είναι κάτι που μπορείτε να ξεκινήσετε από πολύ νωρίς! Αγοράστε ένα όμορφο μικρό τετραδιάκι ή σημειωματάριο και οργανώστε σωστά την λίστα σας. Χωρίστε τις σελίδες σε κατηγορίες (συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι, συμμαθητές κτλ) και ξεκινήστε να τις συμπληρώνετε. Είναι σίγουρο ότι κάτι τέτοιο δεν είναι υπόθεση μιας μέρας, γιʼ αυτό και είναι καλό να ξεκινήσετε αρκετούς μήνες πριν.

Άλλωστε στο διάστημα αυτό μπορείτε να την διορθώνετε, να προσθέτετε ονόματα που πιθανόν είχατε ξεχάσει, να μαζεύετε διευθύνσεις και τηλέφωνα και φυσικά να έχετε από νωρίς μια καλή εκτίμηση για τον αριθμό των προσκεκλημένων σας! Επίσης στην οργάνωση της λίστας να υπολογίσετε τόσο στην βοήθεια της οικογένειάς σας όσο και της οικογένειας του/ της συντρόφου σας. Τέλος μη παραλείψετε να ρωτήσετε τον/ την κουμπάρα σας για τον αριθμό των δικών του/της προσκεκλημένων, έτσι ώστε να υπολογίσετε και τον αντίστοιχο αριθμό extra προσκλήσεων.

  •          Αριθμός Προσκλήσεων

Ο αριθμός των προσκλήσεων προκύπτει κυρίως από την λίστα που έχετε φτιάξει. Καλό θα ήταν όμως να παραγγείλετε και κάποια επιπλέον τεμάχια έτσι ώστε να μπορείτε τελευταία στιγμή να συμπεριλάβετε κάποια άτομα που πιθανώς είχατε ξεχάσει! Επίσης, πολλές φορές μπορεί να σκιστεί, να τσαλακωθεί ή να λερωθεί κάποιο προσκλητήριο, οπότε και επιβάλετε να έχετε επιπλέον τεμάχια (πχ. 40-50 τεμάχια)!

 

Άρθρα και ιδέες