Οργάνωση by Vivian

Στυλ, Χρώματα, Αξεσουάρ

  •          Στυλ, Χρώματα & Αξεσουάρ

Το στυλ του προσκλητηρίου σας εξαρτάται κυρίως από το στυλ που θα έχει ο γάμος σας, από την εποχή που θα γίνει και φυσικά από το δικό σας προσωπικό στυλ! Ρομαντικά, μοντέρνα, χρωματιστά, κλασσικά, comic style, πρωτότυπα ακόμη και ειδικές κατασκευές!

Σχήμα: Πραγματικά πολλές επιλογές! Ορθογώνια, τετράγωνα, πολύ μεγάλα, πολύ μικρά, μακρόστενα ακόμη και στρόγγυλα προσκλητήρια! Σίγουρα θα βρείτε το ιδανικό!

Χρώμα: Εξαρτάται πάντα από το χρώμα που θα επικρατεί στον γάμο σας! Τα περισσότερα προσκλητήρια έχουν σαν βάση το λευκό, το ιβουάρ, το μπεζ ή το σαμπανί και συνδυάζονται με πολλά άλλα χρώματα όπως το ροζ, το πορτοκαλί, το λιλά, το φουξ, το λαχανί, το λαδί, το μπορντό, με όλες τις αποχρώσεις του μπλε και του καφέ καθώς και με το χρυσό και το ασημί. Κάθε χρώμα έχει το δικό του στυλ και βγάζει διαφορετικά συναισθήματα και εντυπώσεις. Διαλέξτε αυτό που σας εκφράζει!

Χαρτί: μεγάλη ποικιλία ακόμη και στα χαρτιά των προσκλητηρίων. Περγαμηνές, γυαλιστερά χαρτιά, περλέ, ριζόχαρτα, ανάγλυφα, χαρτιά με μοτίβα, οικολογικά χαρτιά… ακόμη και αρωματικά! Στην Organosi μπορείτε να επιλέξετε μέσα από ειδικά δειγματολόγια με χαρτιά για να βρείτε ακριβώς αυτό που σας αντιπροσωπεύει.

Υλικά και Διακοσμητικά: Οι λεπτομέρειες που θα έχουν επάνω τα προσκλητήριά σας, είναι και τα στοιχεία που θα τα κάνουν μοναδικά! Μπορείτε να βρείτε προσκλητήρια με κορδέλες ή κορδόνια, αποξηραμένα λουλούδια, πούπουλα, μεταλλικά ή ασημένια αξεσουάρ, πολύτιμες πέτρες, χάντρες, κρίκους, δερματάκια, πεταλούδες, αστερίες και κογχύλια, ροδοπέταλα, τούλι, χρυσόσκονη ακόμη και άμμο! Μαζί μπορούμε να βρούμε τα κατάλληλα αξεσουάρ ώστε τα προσκλητήριά σας να κερδίσουν τις εντυπώσεις!

Δείτε κάποια από τα προσκλητήρια που σας προτείνουμε.

Άρθρα και ιδέες