Οργάνωση by Vivian

Προσκλητήριο & Κείμενο

  •          To Προσκλητήριο

Κλείσατε ημερομηνία…, αρχίσατε τις προετοιμασίες και τώρα ήρθε η στιγμή για να διαλέξετε τα προσκλητήρια του γάμου σας! Αρχίζοντας λοιπόν το ψάξιμο θα συνηδειτοποιήσετε ότι υπάρχει τεράστια ποικιλία σε χρώματα, σχέδια και υλικά κατασκευής… και φυσικά δεν θα ξέρετε τι να πρωτοδιαλέξετε!

Το σημαντικότερο όλων, είναι να επιλέξετε αυτό που θα αντιπροσωπεύει τόσο εσάς όσο και τον γάμο σας! Η πρόσκληση δίνει την πρώτη εντύπωση στους καλεσμένους σας για αυτό που θα ακολουθήσει και σίγουρα πρέπει να είναι η καλύτερη!

Στην Organosi μπορούμε μαζί να επιλέξουμε το προσκλητήριο των ονείρων σας μέσα από συλλογές & δειγματολόγια γνωστών οίκων και επώνυμων προσκλητηρίων! Ελάτε στο χώρο μας και με την ησυχία σας επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει. Μπορείτε να βρείτε σε εμάς, τα επώνυμα προσκλητήρια Sotirios Nakos, Art & Type, Chocolate Graphics κά.

Επίσης μπορούμε να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε από την αρχή αυτό που έχετε στο μυαλό σας και δεν καταφέρατε να το βρείτε σε κάποιο από τα δειγματολόγια. Τότε θα είναι σίγουρα ένα «μοναδικό» προσκλητήριο μιας και θα έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τον δικό σας γάμο!

Δείτε κάποια από τα προσκλητήρια που σας προτείνουμε.

  •        Το κείμενο της Πρόσκλησης

Τα στοιχεία που σίγουρα πρέπει να αναγράφονται στο κείμενό σας είναι: η ημερομηνία και η ώρα του γάμου, η εκκλησία ή το δημαρχείο (και η διεύθυνση αν είναι απαραίτητο), τα ονόματά σας και τα ονόματα των γονέων σας. 

Προεραιτικά μπορείτε να γράψετε το όνομα του κουμπάρου σας και τον χώρο που θα γίνει η δεξίωση (αν και συνήθως αναγράφεται σε ειδικό καρτελάκι μαζί με την διεύθυνση και το τηλέφωνο επιβεβαίωσης). Επίσης καλό θα ήταν να γράψετε το τηλέφωνο & την διεύθυνσή σας. Τέλος, μην ξεχάσετε να γράψετε τα στοιχεία του καταστήματος που έχετε ανοίξει λίστα γάμου.

Τώρα, σε ότι αφορά το στυλ του υπόλοιπου κειμένου, ζητήστε μας να σας δώσουμε κάποια πρότυπα κειμένων ή να σας βοηθήσουμε να διατυπώσετε το δικό σας. Το κείμενο σας μπορεί να είναι τυπικό και λιτό, ρομαντικό ή ακόμη και χιουμοριστικό. Το κυριότερο όμως είναι, το κείμενο που θα επιλέξετε να συνδυάζεται αρμονικά με το στυλ και το ύφος της τελετής του γάμου σας.

Από την ενότητα «Downloads» μπορείτε να κατεβάσετε πρότυπα κειμένων για να εμπνευστείτε το δικό σας.

Άρθρα και ιδέες