Οργάνωση by Vivian

Στολισμός Δεξίωσης

Δώστε μεγάλη βαρύτητα στον στολισμό και στη διαμόρφωση του χώρου που θα γίνει η δεξίωση του γάμου σας. Σε έναν όμορφα διακοσμημένο και ζεστό χώρο, οι καλεσμένοι σας θα νιώσουν άνετα και οικεία κι εσείς θα λάμπετε μέσα στο ρομαντικό σκηνικό που θα έχετε επιλέξει. Ο στολισμός που θα επιλέξετε για τον χώρο της δεξίωσης εξαρτάται κυρίως από το δικό σας προσωπικό στυλ, από το ύφος του γάμου σας, από την εποχή που θα γίνει ο γάμος και φυσικά από τον ίιδο τον χώρο. Στην Organosi μελετούμε όλες αυτές τις σημαντικές παραμέτρους και στη συνέχεια προχωρούμε στις ανάλογες προτάσεις που θα σας ικανοποιούν απόλυτα και θα σκηνοθετούν ένα υπέροχο σκηνικό!!!

Το χρώμα…: τα χρώματα είναι αισθήματα… επιλέξτε αυτά που σας εκφράζουν, αυτά που σας ξυπνούν αναμνήσεις και πάνω απ΄όλα διαλέξτε χρώματα που σας γεμίζουν ευτυχία και ευεξία. Είναι αλήθεια ότι τα περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν κάποιο από τα βασικά χώματα γάμου όπως είναι το πορτοκαλί, το ροζ, το φουξ και το λευκό….

Αν εσείς νιώθετε ότι δεν σας εκφράζουν απόλυτα, τολμήστε ένα διαφορετικό χρώμα, ασυνήθιστο! Φυσικά η εποχή είναι αυτή που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο αλλά και πάλι ο στόχος είναι να νιλωθετε εσείς καλά με τις επιλογές σας… Κάποιες από τις προτάσεις που στην Organosi θεωρούμε ιδιαίτερα ξεχωριστές είναι το λιλά με το απαλό lime ή το ζωντανό λαχανί για ανοιξιάτικους γάμους, το βαθύ κόκκινο, μπορντώ ή το απόλυτο λευκό με ασημένιους τόνους για γάμους που θα γίνουν χειμώνα, τυρκουάζ και χρώμα της άμμου για νησιώτικους και παραθαλλάσιους γάμους ή το ηλιοκαμένο bronze για καλοκαιρινούς γάμους.

Τα λουλούδια: είναι η αλήθεια ότι οι πρωταγωνιστές του στολισμού ήταν και θα είναι πάντα τα λουλούδια. Κάθε εποχή έχει τα δικά της λουλούδια και τα δικά της αρώματα. Βέβαια στις μέρες μας μπορείτε να βρείτε τα πάντα, σε οποιαδήποτε εποχή. Αυτό που αλλάζει αυτονήτα λόγω εποχικότητας είναι η τιμή τους. Βάλτε δροσερά λουλούδια στην δεξίωση σας, γεμίστε την με χρώματα και ανοιξιάτικες μυρωδιές…

Ο χώρος θα λάμψει και το σκηνικό θα γίνει παραμυθένιο… Στην Organosi μας αρέσει να «παίζουμε» με τα λουλούδια και να προτείνουμε ιδέες που θα αποτελέσουν θέμα πολλών συζητήσεων! Επιλέξτε τα λουλούδια σας, με κριτήρια που είναι σημαντικά για εσάς…, όποια κι αν είναι αυτά.

Η δική μας δουλειά είναι να αναδείξουμε κάθε σας επιλογή και να σας βοηθήσουμε να «φτιάξετε» αυτό που ονειρέυεστε! Σκέφτεστε πλούσιες συνθέσεις σε κάθε τραπέζι; Σας αρέσει η ιδέα του φρεσκοκομμένου μπουκέτου; Είστε Minimal χαρακτήρας και φαντάζεστε τον στολισμό με ένα και μοναδικό λουλούδι που θα τραβήξει τα βλέμματα; Αγαπάτε τον κήπο της μαμάς σας και πιστεύετε ότι ήρθε η ώρα να τον εκμεταλευτείτε; Θα χαρίζατε από ένα λουλούδι σε όλους τους καλεσμένους σας; Ονειρέυεστε λουλούδια σπαρμένα παντού στον δρόμο που θα περάσετε; Οι ιδέες δεν σταματούν πουθενά. Ούτε και η διάθεσή μας για όμορφα πράγματα.. Σκεφτείτε το!

Οι λεπτομέριες: ναι είναι αλήθεια! Αυτές κάνουν την διαφορά! Οι μικρές λεπτομέριες του στολισμού της δεξίωσης είναι αυτές που θα δώσουν ταυτότητα στον γάμο σας! Παίζουμε με τις λεπτομέριες στα υλικά και στον τρόπο που θα τα χρησιμοποιήσουμε και με τις πινελιές που θα αλλάξουν όλο το σκηνικό!

Συνδέουμε την ιστορία της αγάπης σας, με τον στολισμό του χώρου. Πιάνουμε στοιχεία του χαρακτήρα σας και τα μεταφράζουμε σε concept! Σε σημεία που κανείς δεν το περιμένει, μπορούμε να δώσουμε ζωντάνια και θέμα. Μας αρέσει να μετατρέπουμε το κάτι απλό σε κάτι μαγικό! Φωτογραφίες σας σε νοσταλγική ασπρόμαυρη εκδοχή στην υποδοχή… , ευχαριστήρια after dinner γραμμένα πάνω σε αληθεινή σοκολάτα, φωτογραφικές μιας χρήσης για να τραβήξουν οι καλεσμένοι σας τις ομορφότερες στιγμές, μικρά στυλάτα δωράκια και άλλες τόσες γλυκές ιδέες μπορούν να δώσουν ένα μοναδικό στυλ στην δεξίωσή σας!

Άρθρα και ιδέες