Οργάνωση by Vivian

Έρευνα & Κλείσιμο Χώρου

  •          Έρευνα σε χώρους

Αίθουσες, κτήματα, χώροι, ξενοδοχεία και άλλες πολλές επιλογές μπορούν σας προσφέρουν την δεξίωση των ονείρων σας! Το πρώτο όμως σημαντικό ζήτημα, είναι να αποφασίσετε το στυλ της δεξίωσης και τον αριθμό των ατόμων που θα παρευρεθούν. Βέβαια από εκεί και πέρα πρέπει να αφιερώσετε πολύ χρόνο στο να δείτε όλους τους χώρους, να μάθετε τιμές και να συζητήσετε με τους υπευθύνους.

Στην Organosi μπορούμε να σας βοηθήσουμε, ώστε να μην χάσετε πολύτιμο χρόνο! Στην πρώτη μας επαφή, πρέπει να μας ενημερώσετε για στο στυλ και το ύφος της δεξίωσης σας, για τα άτομα, το μενού, καθώς και για όλες σας τις επιθυμίες σας! Στην συνέχεια εμείς θα σας ετοιμάσουμε τις αντίστοιχες προτάσεις και σε ένα επόμενο ραντεβού θα δούμε μαζί όλους τους χώρους που θα ανταποκρίνονται σε αυτό που ψάχνετε.

Έτσι λοιπόν μέσα από μία χαλαρή συνάντηση σε ώρες που βολεύουν εσάς, θα δείτε μια ολοκληρωμένη παρουσίαση κάθε χώρου, θα μάθετε τιμές, θα ενημερωθείτε για το μενού, τα πακέτα και τα extras που προσφέρει κάθε χώρος και θα συζητήσουμε μαζί τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε επιλογής. Βλέποντας λοιπόν όλες τις πιθανές επιλογές, σίγουρα θα δείξετε προτίμηση σε κάποιους και θα απορρίψετε κάποιους άλλους. Έτσι στο επόμενο στάδιο θα δείτε από κοντά μόνο τους χώρους που σας ενδιαφέρουν, χωρίς να χάσετε πολύτιμο χρόνο.

  •              Κλείσιμο Χώρου

Πότε πρέπει να κλείσετε τον χώρο της δεξίωσης:

Καλό θα είναι, η επιλογή και το κλείσιμο του χώρου να είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που θα κάνετε. Πολλές φορές χρειάζεται να κλειστεί ο χώρος ακόμη και ένα χρόνο πριν, ιδιαίτερα αν ο χώρος που σας ενδιαφέρει είναι πολύ δημοφιλής. Σκεφτείτε ότι η διαδικασία εύρεσης χώρου, χρειάζεται αρκετό χρόνο και καλό προγραμματισμό, γι΄ αυτό ξεκινήστε εγκαίρως! Ελάτε στην Organosi, και όλα θα γίνουν χωρίς άγχος και μεγάλη σπατάλη του χρόνου σας.

Τι πρέπει να προσέξετε όταν θα δείτε κάποιο χώρο:

Πρώτα απ΄ όλα πρέπει να σας αρέσει ο χώρος και να ανταποκρίνεται σε αυτό που έχετε φανταστεί. Αφού λοιπόν έχει περάσει το σημαντικότερο τεστ τότε πρέπει να προσέξετε είναι τα παρακάτω:

1.       Δείτε σχολαστικά κάθε επιμέρους τμήμα όπως την υποδοχή που διαθέτει ο χώρος, τις τουαλέτες και αν είναι καθαρές, την πίστα, την πισίνα (αν υπάρχει), το νυφικό τραπέζι, τσεκάρετε τα καθίσματα και γενικότερα δώστε μεγάλη σημασία σε όλο τον χώρο.

2.       Ρωτήστε για την χωρητικότητα του parking και για το αν είναι δωρεάν.

3.       Ενημερωθείτε για όλες τις επιλογές που έχετε σε μενού και σε ποτά.

4.       Σιγουρευτείτε ότι έτσι όπως βλέπετε εκείνη την στιγμή τον χώρο, έτσι θα είναι και την ημέρα του γάμου σας (ίδια διάταξη, ίδια σερβίτσια κτλ).

5.       Ρωτήστε για τα μουσικά σχήματα και γενικότερα τις δυνατότητες που υπάρχουν.

6.       Μάθετε αν θα υπάρχουν καλύμματα στα καθίσματα και υφασμάτινες πετσέτες.

7.       Ρωτήστε αν υπάρχουν οι ανάλογες υποδομές για να παιχτεί το video clip του γάμου σας.

8.       Μάθετε τις τιμές και τα προσφερόμενα πακέτα, όπως και τα extras που προσφέρει κάθε χώρος (διακόσμηση, εφέ κτλ)

9.       Πριν φύγετε, ζητήστε την κάτοψη του χώρου για να κανονίσετε την ταξιθεσία των καλεσμένων σας.

 

Άρθρα και ιδέες