Οργάνωση by Vivian

Παρανυφάκια

Πρόκειται για τις πιο χαριτωμένες και γλυκιές παρουσίες στον γάμο σας! Μικρά κοριτσάκια και αγοράκια που θα σταθούν στο πλάι σας καθ΄ όλη την διάρκεια του γάμου. Αυτοί οι λιλιπούτειοι συνοδοί σας, είναι συνήθως ηλικίας 4 έως 10 ετών, φορούν φορεματάκια και κουστουμάκια έτσι ώστε να αποτελούν μικρογραφίες της νύφης και του γαμπρού και σίγουρα καταφέρνουν με την αθωότητα και το περήφανο χαμόγελό τους να κερδίζουν την προσοχή των καλεσμένων σας!

Είναι γεγονός ότι αρκεί να τους εξηγήσεις ποιες είναι οι υποχρεώσεις τους και αυτά θα πάρουν πολύ σοβαρά τον ρόλο τους! Φλερτάρουν με τον φακό, χαμογελούν στον κόσμο και είναι μαζί σας μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Καλό θα ήταν να καταλήξετε στα παιδάκια που θέλετε να σας συνοδεύσουν αρκετά νωρίς, έτσι ώστε να υπάρχει και ο κατάλληλος χρόνος προετοιμασίας. Επίσης, εκτός από το ντύσιμό τους, ενδιαφερθείτε για τα αξεσουάρ και τα μαλλιά τους. Μια καλή ιδέα είναι όλα τα παιδάκια, να φορούν τα ίδια ρούχα. Αν όμως αυτό δεν γίνεται μπορείτε να το κάνετε με τα ίδια αξεσουάρ. Για παράδειγμα, ίδια στεφανάκια και κορδέλες στην μέση για τα κοριτσάκια και ίδιες γραβατούλες για τα αγοράκια. Παραδοσιακά τα αγοράκια, περιμένουν μαζί με τον γαμπρό στην εκκλησία ενώ τα κοριτσάκια καταφθάνουν μαζί με την νύφη. Η αλήθεια είναι ότι όταν υπάρχουν και κοριτσάκια και αγοράκια, η εικόνα είναι ακόμη πιο χαριτωμένη!

Άρθρα και ιδέες