Οργάνωση by Vivian

Μεταφορά στην Εκκλησία

Ο γαμπρός περιμένει στην εκκλησία ανυπόμονος… το ίδιο και οι καλεσμένοι σας… Όλοι περιμένουν να καταφθάσει η νύφη! Επομένως αυτή η είσοδος, δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο από μια απόλυτα εντυπωσιακή εμφάνιση! Ο τρόπος με τον οποίο θα έρθει η νύφη στην εκκλησία, εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες εκ των οποίων οι βασικότεροι είναι οι εξής:

 •            Το στυλ και η προσωπικότητα της νύφης
 •            Το νυφικό που έχει επιλέξει (πχ. νυφικό με πολύ μακριά ουρά απαγορεύει ρητά την χρήση μοτοσικλέτας!)
 •            Το γενικότερο στυλ του γάμου (ρομαντικός, ρετρό, μοντέρνος, glamorous, λιτός, πριγκιπικός κτλ). Ένας πολύ ρομαντικός γάμος δεν μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με ένα μοντέρνο, σπορ αυτοκίνητο.
 •            Η τοποθεσία που θα γίνει ο γάμος (νησί, μέσα στην πόλη, σε βουνό, σε κτήμα κτλ). Σε ορισμένες περιοχές, όπως στο ξωκλήσι ενός νησιού υπάρχουν και άλλες επιλογές όπως το να έρθει η νύφη από την θάλασσα, με καΐκι, βάρκα ή ακόμη και σκάφος, γιοτ κτλ.
 •            Ειδικές περιπτώσεις που σχετίζονται με το επάγγελμα ή τα χόμπι του ζευγαριού, για παράδειγμα όταν ο γαμπρός είναι μηχανόβιος, στρατιωτικός κτλ.
 •            Φυσικά ο οικονομικός παράγοντας! Όσο και ονειρεμένη να είναι μια λιμουζίνα, σίγουρα απαιτεί ένα γενναίο ποσό ενοικίασης!

Στην Organosi, δίνουμε βάση σε όλες τις λεπτομέρειες γι΄ αυτό και η είσοδος της νύφης στην εκκλησία, αποτελεί ένα σημαντικό ζήτημα που απλά θέλουμε να είναι… τέλειο! Θεωρούμε πολύ σπουδαία και συγκινητική την στιγμή που η νύφη καταφθάνει, μιας και έτσι ορίζεται και η επίσημη έναρξη του γάμου. Γι΄ αυτό και θέλουμε κάθε κοπέλα να κάνει την είσοδο που έχει ονειρευτεί και που της ταιριάζει απόλυτα. Μέσα από ένα ραντεβού, μπορούμε να συζητήσουμε όλους τους πιθανούς τρόπους, και να σας ενημερώσουμε για τα πλεονεκτήματα και το κόστος της κάθε επιλογής. Φυσικά εκείνη την ημέρα, το ζευγάρι δεν θα πρέπει να ανησυχεί για τίποτα μιας και οι άνθρωποί μας θα έχουν τον απόλυτο έλεγχο όλης της κατάστασης!

Κάποιες από τις προτάσεις που υπάρχουν σας τις δίνουμε παρακάτω (αρκεί βέβαια να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες). Το σημαντικό είναι να λάβετε υπόψη σας τους παράγοντες που προαναφέραμε, γιατί μόνο έτσι θα έχουμε ένα άψογο αποτέλεσμα:

 •          Αυτοκίνητο: Η πιο δημοφιλής επιλογή αλλά με τις περισσότερες εναλλακτικές. Μπορεί να είναι ένα αυτοκίνητο όπου ιδιοκτήτης του είναι ο κουμπάρος, κάποιος συγγενής ή κάποιος φίλος ή να ενοικιάστηκε από κάποια εταιρία. Όπως και να έχει όμως, υπάρχουν πολλές επιλογές σε στυλ, χρώματα και μοντέλα! Η νύφη που επιλέγει να έρθει με αυτοκίνητο μπορεί να επιλέξει ένα εντυπωσιακό σπορ αμάξι, ένα πολυτελές ή υπερπολυτελές αυτοκίνητο, ένα επιβλητικό τζιπ, ένα sexy και μοντέρνο cabrio, μια νοσταλγική αντίκα εποχής ή ένα κλασάτο μοντέρνο αυτοκίνητο. Ανάλογα με το στυλ του αυτοκινήτου, προτείνεται και ο αντίστοιχος στολισμός, τόσο σε χρώματα όσο και ύφος.
 •          Λιμουζίνα: Απόλυτα glam επιλογή και θυμίζει αστέρα του Hollywood! Εντυπωσιακή μαύρη ή ολόλευκη limo, είναι σίγουρο ότι θα τραβήξει όλα τα βλέμματα, όχι μόνο των καλεσμένων αλλά και καθ΄ όλη την διάρκεια που θα βρίσκεται στον δρόμο προς την εκκλησία. Ίσως από τις ακριβότερες αλλά και εντυπωσιακότερες επιλογές. Στις λιμουζίνες υπάρχει πάντα ο καλοντυμένος σοφέρ που ολοκληρώνει την απόλυτα luxury εικόνα! Στις limo, ο στολισμός επιβάλλεται να είναι minimal έως και να μην υπάρχει καθόλου!
 •          Άμαξα: Επιλογή για ρομαντικές νύφες και νοσταλγικούς γάμους. Ταιριάζει απόλυτα με γάμο σε κάποιο νησί ή παραδοσιακά μέρη όπου η άμαξα θα περάσει από πλακόστρωτα στενάκια. Βέβαια μπορεί να είναι και μια εξαιρετική επιλογή και για ρομαντικό γάμο στην πόλη, αρκεί όμως να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες. Η άμαξα στολίζεται με λουλούδια ή ακόμη και μπαλόνια.
 •          Μηχανή: Μοντέρνες και τολμηρές νύφες είναι αυτές που επιλέγουν να φτάσουν στην εκκλησία επάνω σε δύο τροχούς. Το νυφικό σε αυτή την περίπτωση πρέπει να είναι επίσης μοντέρνο και να μην έχει πολύ μακριά ουρά. Πολλές φορές η νύφη, συνοδεύετε και από άλλες μηχανές που οδηγούν φίλοι και συγγενείς (πχ. όταν το ζευγάρι αγαπά τις μηχανές). Οι μηχανές, όπως και τα αυτοκίνητα, ποικίλουν σε στυλ, κυβισμό, χρώματα και μοντέλα.
 •          Από την θάλασσα: Εδώ εννοείτε πως ο γάμος σας γίνεται σε παραθαλάσσιο μέρος! Μπορείτε να επιλέξετε από ένα παραδοσιακό καΐκι, μέχρι ένα υπερπολυτελές γιοτ, για να δώσετε έτσι την διαφορετική ταυτότητα στον γάμο σας, μιας και η επιλογή σας θα χαρακτηρίσει και όλο το στυλ του. Ο στολισμός του καϊκιού απαιτεί παραδοσιακές προτάσεις ενώ ο στολισμός του γιοτ πιο minimal και κλασσάτες λύσεις.
 •          Εναέρια: Ελικόπτερο? Κι όμως… ακόμη και αυτό μπορείτε να κάνετε! Βέβαια εδώ τα πράγματα περιπλέκονται μιας και απαιτούνται ειδικές προδιαγραφές χώρου και ειδικές συνθήκες. Φυσικά πρόκειται για την ακριβότερη επιλογή. Το σίγουρο είναι ότι οι καλεσμένοι σας θα το συζητούν για πολλούς μήνες αργότερα!!!
 •          Συνοδεία Οργάνων: Έθιμο που τηρούν πολλές οικογένειες σε πολλές περιοχές της Ελλάδας! Ακόμη όμως και να μην τηρείται στην δική σας περιοχή, έχετε όλο το ελεύθερο να το κάνετε! Η νύφη συνοδεύεται από παραδοσιακά όργανα και παραδοσιακά τραγούδια γάμου, την συνοδεύουν οι γονείς και οι κουμπάροι και ακολουθούν φίλοι και συγγενείς. Το μοναδικό μειονέκτημα της επιλογής αυτής είναι οι καιρικές συνθήκες. Σίγουρα δεν πρέπει να βρέχει και να χιονίζει, αλλά εξακολουθεί να είναι αρκετά δύσκολο ακόμη κι αν έχει παγωνιά ή καύσωνα!
 •          Ειδικό μέσο: Εδώ αφήνετε την φαντασία σας να καλπάσει! Είναι ο σύντροφός σας οδηγός φορτηγού; Ελάτε με φορτηγό! Είναι ταξιτζής; Επιλέξτε ένα πολυτελές ταξί και ελάτε με την συνοδεία συναδέλφων του! Δεν υπάρχουν όρια σε αυτό! Αρκεί να το θέλετε και είναι σίγουρο ότι θα το χαρείτε!

Άρθρα και ιδέες