Οργάνωση by Vivian

Στολισμός Εκκλησίας

Η πιο ιερή στιγμή του γάμου είναι αυτή της τελετής… και σίγουρα θέλετε όλα να είναι τέλεια στην εκκλησία! Πανέμορφα λουλούδια, αναμμένα κεριά, ρομαντικά ροδοπέταλα, χωνάκια γεμάτα ρύζι και γενικότερα μια ονειρεμένη και ρομαντική ατμόσφαιρα. Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί το σκηνικό που ονειρεύεστε για την τελετή του γάμου σας. Στην Organosi μπορούμε να σας κάνουμε προτάσεις που θα ανταποκρίνονται σε αυτό που έχετε ονειρευτεί.

Μελέτη της εκκλησίας:

Το πρώτο μας μέλημα πριν σας κάνουμε οποιαδήποτε πρόταση, είναι η μελέτη της εκκλησίας που έχετε επιλέξει. Βλέπουμε την τοποθεσία, τους χώρους, το μέγεθος, τις σκάλες, το προαύλιο και γενικότερα όλα εκείνα τα σημεία που είναι απαραίτητα για να έχουμε μια πλήρη εικόνα της εκκλησίας που θα στολίσουμε.

Το κόστος του στολισμού:

Επίσης σημαντικό στοιχείο που καλό είναι να ορίζεται από την αρχή, είναι και το budget το οποίο σκέφτεστε να αφιερώσετε στον στολισμό της εκκλησίας. Κάποιες φορές το κόστος του στολισμού το αναλαμβάνουν οι κουμπάροι, γι΄ αυτό και είναι για εμάς σημαντικό να γίνονται από την αρχή ανοιχτές και ξεκάθαρες συζητήσεις, έτσι ώστε να μπορούμε να προτείνουμε την κατάλληλη λύση για κάθε προϋπολογισμό! Σε κάθε περίπτωση όμως, οι προτάσεις μας περιλαμβάνουν όλο τον σχεδιασμό, την επιμέλεια και την υλοποίηση του στολισμού.

Τα λουλούδια:

Σημαντικό σημείο είναι η επιλογή των λουλουδιών που θα πρωταγωνιστούν στον στολισμό του γάμου σας. Σας δείχνουμε όλες τις δυνατές επιλογές που υπάρχουν σε λουλούδια και σας ενημερώνουμε για την εποχικότητά και τα χαρακτηριστικά τους. Κάθε λουλούδι έχει τον δικό του συμβολισμό και την δική του εποχή. Κάποια αντέχουν περισσότερα και άλλα είναι πιο ευαίσθητα. Κάποιες καιρικές συνθήκες επηρεάζουν κάποιες κατηγορίες λουλουδιών. Κάποια έχουν διάφορα χρώματα και κάποια μπορούν να «πάρουν» το χρώμα που θέλετε με ειδικές επεξεργασίες. Όλα αυτά θέλουμε να τα ξέρετε από την αρχή.

Το στυλ του στολισμού:

Στην συνέχεια, συζητάμε μαζί για το στυλ, το concept, το θέμα, τα χρώματα και το προφίλ που θέλετε να έχει ο γάμος σας. Ακόμη και αν δεν έχετε αποφασίσει, εμείς σας προτείνουμε λύσεις και ιδέες ανάμεσα στις οποίες σίγουρα θα βρούμε μαζί αυτό που σας εκφράζει. Στόχος μας είναι να καταλήξουμε στην ιδανικότερη πρόταση στολισμού. Εκεί τα πράγματα είναι πολύ πιο ελεύθερα και το μόνο που χρειάζεται είναι φαντασία! Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ή και να διαφοροποιήσουμε κάποιες από τις λύσεις που διαθέτουμε ήδη στην Organosi ή να σχεδιάσουμε ένα πλάνο στολισμού ειδικά για τον δικό σας γάμο.

Μεταλλικές ανθοστήλες, γυάλινα βάζα σωλήνες, μεγάλα κεριά, γαμήλια φαναράκια, μεταλλικοί κηροστάτες, ρομαντικές γυάλες, ειδικές κατασκευές από plexi glass, μεγάλες πιατέλες και άλλα πρωτότυπα γυάλινα είδη στολισμού, στεφανάκια, τούλια και υφάσματα, κρυσταλλάκια και χάντρες, χειροποίητα κεριά και πολλές άλλες επιλογές Organosi…, σας υπόσχονται έναν άψογο στολισμό, ένα ονειρεμένο σκηνικό και ένα τέλειο γάμο! Αυτό θέλουμε.

Τα σημεία του στολισμού:

Όταν αναλαμβάνουμε τον στολισμό της εκκλησίας, επιμελούμαστε και όλα τα παρακάτω σημεία, έτσι ώστε να υπάρχει απόλυτη αρμονία και ομοιομορφία:

  •             Το προαύλιο και τον εξωτερικό χώρο της εκκλησίας
  •             Τις σκάλες (αν υπάρχουν)
  •             Την είσοδο της εκκλησίας
  •             Το τραπέζι παρουσίασης (με τις μπομπονιέρες)
  •             Τον διάδρομο της εκκλησίας
  •             Τις λαμπάδες
  •             Το τραπέζι της τελετής

·            Το νυφικό μπουκέτο

  •             Τον στολισμό του αυτοκινήτου/ μέσου
  •             Το ρύζι και την παρουσίασή του
  •             Τα παρανυφάκια και την εμφάνισή τους
 
Το προσωπικό:

Τα άτομα της Organosi που αναλαμβάνουν να στολίσουν και να επιμεληθούν την εκκλησία, είναι εκεί, από την αρχή μέχρι το τέλος του γάμου και επιβλέπουν τα πάντα έτσι ώστε να μην υπάρχει και η παραμικρή περίπτωση να συμβεί κάτι απρόοπτο. Είναι πάντα διακριτικά και με επιμελημένη εμφάνιση, έτσι ώστε να καταλαβαίνει αμέσως κάποιος ότι είναι το προσωπικό της οργάνωσης και να μπορεί έτσι να απευθυνθεί σε αυτά. Ότι κι αν χρειαστεί, ότι κι αν προκύψει, αρκεί να τους το πείτε κα θα λυθεί αμέσως. Αυτό σημαίνει για εμάς τέλεια οργάνωση. Να είμαστε εκεί για να νιώθετε εσείς απόλυτη σιγουριά και ηρεμία.

Εδώ μπορείτε να δείτε κάποιες από τις προτάσεις στολισμών.

Άρθρα και ιδέες