Οργάνωση by Vivian

Λαμπάδες

  •          Λαμπάδες

Οι δύο λαμπάδες που ανάβουν καθ΄ όλη την διάρκεια του γαμήλιου μυστηρίου και πλαισιώνουν το ιερό τραπέζι με το Ευαγγέλιο, συμβολίζουν τις Πύρινες Γλώσσες της Πεντηκοστής και την κάθοδο του Αγίου Πνεύματος. Με αυτό το συμβολισμό, θεωρείται ότι η τελετή μετουσιώνεται σε μυστηριακό γεγονός και ότι δίνεται την Θεία Φώτιση στο ζευγάρι καθώς κινούνται μπροστά Του στον Χορό του Ησαία.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, η αγορά των λαμπάδων είναι μια υποχρέωση του κουμπάρου, μιας και αποτελεί σύμβολο που έχει στενή σχέση με το γαμήλιο μυστήριο. Η καλύτερη όμως λύση είναι οι λαμπάδες να επιλέγονται σε συμφωνία με το ζευγάρι για να μπορεί έτσι να εκφράσει το γούστο του αλλά και να είναι σίγουρο ότι θα ταιριάζουν με τον υπόλοιπο στολισμό της Εκκλησίας. Και στην Organosi, το ξέρουμε καλά αυτό, γι΄ αυτό και πάντα δίνουμε μεγάλη βάση στη συμφωνία ζευγαριού και κουμπάρων και φυσικά στο να δημιουργήσουμε έναν ομοιόμορφο στολισμό.

Οι επιλογές πλέον είναι άπειρες και κάθε ζευγάρι μπορεί να βρει αυτό που έχει ονειρευτεί. Λαμπάδες με φυσικά ή ψεύτικα λουλούδια, με χάντρες, με πέρλες, με υψηλής αισθητικής υφάσματα, λαμπάδες με κορδέλες και πολύτιμες πέτρες, λαμπάδες φωτιστικά δαπέδου, ειδικές κατασκευές ή ακόμη και πολύ λιτά αλλά επιβλητικά κεριά…

Στην Organosi, πάνω απ΄ όλα μας ενδιαφέρει να είναι οι λαμπάδες που έχετε ονειρευτεί και φυσικά να εναρμονίζονται με τον υπόλοιπο στολισμό της Εκκλησίας. Στις προτάσεις στολισμού που σας κάνουμε, θεωρούμε τις δύο γαμήλιες λαμπάδες ως ένα αναπόσπαστο κομμάτι από το συνολικό concept. Γι΄ αυτό μην αγχώνεστε για το αν θα βρείτε αυτό που έχετε στο μυαλό σας… γιατί μπορούμε να εγγυηθούμε ότι ακόμη κι αν δεν το βρείτε, θα το δημιουργήσουμε μαζί!

Άρθρα και ιδέες